Residentie De Schelde

Dorpsstraat 25 – 9750 Zingem

Residentie ‘DE SCHELDE’ is een nieuw exclusief woonproject gelegen in het hartje van Zingem (Kruisem) en omvat 5 kwalitatieve appartementen.  Aspecten zoals bereikbaarheid, rust en duurzaamheid zijn de grondleggers die aan de basis liggen van dit nieuwe project. Op wandelafstand treft men handelszaken en openbaar vervoer. De locatie staat eveneens garant voor een vlotte verbinding naar de N60, E17 en E40. Kortom een ideale uitvalsbasis.

Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt en beschikken over een open keuken, gezellige woonruimte met aansluiting naar het terras, 2 slaapkamers, een badkamer met bad en/of douche en een was/bergruimte. Het gelijkvloerse appartement beschikt bovendien ook over een ruime privatieve tuin.

Garages, parkeerplaatsen en een ruime fietsenberging met de nodige elektrische oplaadpunten zijn eveneens voorzien. 

De gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit met aandacht voor minimaal energieverbruik en maximaal leefcomfort. Duurzaam bouwen betekent bouwen met respect voor mens en milieu. Het energiezuiniger maken van onze appartementen en woningen is een essentieel onderdeel van deze filosofie.

#TypeVerdiepingSlaapkamersBruto opp.PrijsPlan
0.1Appartement02103 m²
Verkocht
Download plan
1.1Appartement1293 m²
Verkocht
Download plan
1.2Appartement1283 m²
Verkocht
Download plan
2.1Duplex-Appartement22115 m²
Verkocht
Download plan
2.2Duplex-Appartement22112 m²
Verkocht
Download plan

Wenst u meer informatie over dit project te ontvangen? Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons