Lotenhulle - Aalter / Lokouter

Lokouter 20 – Aalter

Moderne nieuwbouwwoning te koop te Lotenhulle

Dit  nieuwe woonproject situeert zich in de Lokouter te Lotenhulle - Aalter en omvat twee moderne halfopen nieuwbouwwoningen. Aspecten zoals bereikbaarheid, rust en duurzaamheid zijn de grondleggers die aan de basis liggen van dit nieuwe woonproject. In de onmiddellijke omgeving treft men handelszaken, scholen en openbaar vervoer. De locatie staat eveneens garant voor een vlotte verbinding naar de E40. Kortom een ideale uitvalsbasis.

De woningen beschikken op het gelijkvloers over een inkomhall met apart toilet, een ruime lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken, een berging/wasplaats en een carport.  Op de 1ste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, apart toilet en een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.

De gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit met aandacht voor minimaal energieverbruik en maximaal leefcomfort. Het energiezuiniger maken van onze woningen is een essentieel onderdeel van deze filosofie. Wij werken dan ook steeds met de modernste technieken en materialen op het vlak van isolatie en ventilatie.

Zo zijn fotovoltaïsche zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming op de beide verdiepingen standaard voorzien.


#TypeVerdiepingSlaapkamersBruto opp.PrijsPlan
Lot 1HOB03688 m²
Verkocht
Download plan
Lot 2HOB00706 m²
Verkocht

Wenst u meer informatie over dit project te ontvangen? Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons