Astene - Deinze / Buiskouter

Buiskouter 3 – 9800 Deinze-Astene
Minimaal energieverbruik en maximaal leefcomfort
Uitstekende ligging
3 of 4 slaapkamers

Dit woonproject situeert zich in de nieuwe verkaveling 'Buiskouter' en omvat vier nieuw te bouwen Bijna-EnergieNeutrale (BEN) woningen.

Aspecten zoals bereikbaarheid, rust en duurzaamheid zijn de grondleggers die aan de basis liggen van dit nieuwe woonproject. In de onmiddellijke omgeving treft men handelszaken, scholen en openbaar vervoer. De locatie staat eveneens garant voor een vlotte verbinding naar de N43, E17 en de fietssnelweg F7 (Gent-Kortrijk). Kortom een ideale uitvalsbasis.

De woningen beschikken op het gelijkvloers over een inkomhall met apart toilet, een ruime lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken, een berging/wasplaats en een garage of carport. Op de 1ste verdieping zijn er 3 of 4 ruime slaapkamers, technische berging, apart toilet en een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. De gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit met aandacht voor minimaal energieverbruik en maximaal leefcomfort. Het energiezuiniger maken van onze woningen is een essentieel onderdeel van deze filosofie. Wij werken dan ook steeds met de modernste technieken en materialen op het vlak van isolatie en ventilatie (binnenklimaat).

Zo zijn fotovoltaïsche zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming op de beide verdiepingen standaard voorzien.

#TypeVerdiepingSlaapkamersBruto opp.PrijsPlan
Lot 9HOB03314 m²€ 409750Download plan
Lot 10HOB04316 m²
Verkocht
Download plan

Wenst u meer informatie over dit project te ontvangen? Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons