Over ons

Arnou is als toonaangevend bedrijf reeds meer dan 40 jaar actief op de Belgische markt.  Dit voornamelijk in het segment van de traditionele woning- en appartementsbouw.  De jarenlange expertise en een gezonde visie op de toekomst vormen een stevige fundering voor het succes en de verdere groei van het bedrijf.

Heeft u project grond te koop?

Heeft u een grond of kavel te koop waarvan u denkt dat die voor ons iets kan betekenen? Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek.

Professionele begeleiding

Vanzelfsprekend dragen we bij Arnou klantgerichtheid hoog in ons vaandel. Wij bieden onze klanten inspraak in de vooropgestelde plannen en een professionele begeleiding in de materiaalkeuzes.  Zo kan u uw nieuwe woning of appartement volledig naar smaak en budget afwerken.

Waarom kiezen voor Arnou:

  • Sterke reputatie in vakmanschap
  • Een ervaren en gedreven team met passie voor vastgoed
  • Garantie voor persoonlijke klantgerichte aanpak en snelle communicatie
  • Professionele begeleiding door het complexe landschap van de hedendaagse vastgoedmarkt

Professionele begeleiding

Deontologische code van het BIV

Arnou Bouwkantoor NV is onderworpen aan de deontologische code van het  BIV (Beroepsintituut van Vastgoedmakelaars). Erkend vastgoed-bemiddelaar Arnou Dany BIV: 201.375 - Ondernemingsnummer BE 0414.238.696 - Land van toekenning is België - Toezichthoudende autoriteiten: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Luxemburgstraat 16 - B1000 Brussel. BA & borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160.

Deontologische code van het BIV
Contacteer ons